Filosofie de business

Viziune

Ne dorim ca prin produsele și serviciile oferite să îmbunătățim calitatea vieții pentru oameni, asigurând în același timp o relație win-win cu partenerii noștri. Prin oferirea unui portofoliu diversificat de produse urmărim creșterea cotei de piață, având ca obiectiv sș devenim prima opțiune a clienților în ceea ce privește alegerea la raft.


Misiune

Dezvoltăm și susținem partenerii de afaceri prin parteneriate transparente și de durată, iar împreuna construim brand-uri de calitate la prețuri competitive.

Prin crearea unui mediu intern favorabil dezvoltării, ne preocupăm în permanență să investim timp și resurse pentru angajații noștri, astfel încât să îi menținem fericiți și motivați, păstrând o rată de retenție foarte bună.

Ne preocupăm permanent de mediu înconjurător, urmărind să folosim cât mai puține materiale ce pot fi transformate în deșeuri, colaborând în același timp cu companii de reciclare pentru a creea un mediu mai curat favorabil unei vieți sănătoase.


Valori

Valorile care susțin dezvoltarea și obiectivele firmei sunt:

PASIUNE - pentru tot ceea ce facem și care se reflectă și in calitatea serviciilor oferite. 

PROFESIONALISM - din partea echipelor cu care lucrăm și care sunt rezultatul a ceea ce am reusit să realizăm până în acest moment.

SPIRIT DE ECHIPA - din partea colegilor dar și în raport cu furnizorii și partenerii noștri. Credem cu tărie că numai în echipa putem merge mai departe.

ONESTITATE - principala calitate pe care se bazează întreaga noastră activitate și pe care am susținut-o în cei peste 15 ani de colaborare cu partenerii noștri.

FLEXIBILITATE – la schimbările pieței astfel incât să ne adaptam și să răspundem într-un timp foarte scurt tuturor provocărilor.