SPPC Parfums

Îngrijire personală

Universul SPPC
Inspirat de Paris, orașul artei, luminii, eleganței, culturii și romantismului absolut, SPPC creează parfumuri care depășesc granițele și timpul. Toate parfumurile sunt creații excepționale, elaborate și realizate în conformitate cu standardele înalte ale parfumierilor francezi.
Pe lângă faptul că oferă călătorii olfactive unice, evidențiate de sticle ultra-chic, SPPC este promisiunea de excelență remarcabilă al parfumurilor produse în Franța, de la concept până la fabricație, dovedind angajamentul și seriozitatea echipelor sale pasionate, pentru o experiență senzorială cu adevărat unică.

Parfumurile Once upon a fragrance, dedicate femeilor, dezvăluie întreaga paletă de emoții: fericire, nostalgie, entuziasm... Aceste arome vă permit să vă exprimați cu sinceritate, în mod poetic. Emoția și intuiția se află în centrul unei colecții care vede lumea printr-o prismă subiectivă a senzațiilor. Locul de joacă este nelimitat, fără alte reguli decât să ne distrăm și să ne exprimăm!

Parfumurile Cyrus își datorează numele lui Cyrus cel Mare, faimosul cuceritor, care a trăit cu peste 2.500 de ani în urmă și care a fost văzut ca precursorul drepturilor omului. Brandul oferă o colecție de parfumuri pentru câștigători, care arată îndrăzneală și putere. Bărbații Cyrus sunt fermecători, le place să arate masculinitate dezinhibată și alură casual. Sunt bărbați de acțiune, puternici, creativi și carismatici. Se autodepășesc, atât pe plan personal, cât și profesional, fără a ignora latura lor romantică, senzuală.
Orice bărbat care știe ce vrea, alege Cyrus! Încearcă una dintre aromele Writer sau Aviator și pregătește-te să fii uimit!