On Line

Îngrijire personală

Brandul On Line este dedicat stării tale de bine, în îngrijirea personală.  Cu o bogată expertiză și o istorie de peste 40 de ani în dezvoltarea produselor cosmetice, ON LiNE aduce pe piață o gama extinsă, creată să răspundă tuturor nevoilor și gusturilor în materie de îngrijire personală. 
ON LiNE însemnă ritualul tău de îngrijire și frumusețe.

Your skin care cosmetics. 

On Line SENSES este gama de produse cosmetice create asemeni unei călătorii în jurul lumii pentru descoperirea îngrijirii atente și delicatăe a corpului. Senses sunt cosmetice care seduc prin culoare, miros și formule exotice. In crearea produselor s-au integrat armonios secretele de frumusețe a femeilor din diverse părți ale lumii.

Fiecare linie de produse cosmetice SENSES folosește proprietăți ale ingredientelor active ca uleiurile naturale și extractele de plante. 

Noua gamă "FROM PLANTS WITH LOVE" este o linie a brandului ON LINE special dedicată îngrijirii naturale a părului și corpului. Produsele includ ceea ce este mai bun din plante și conțin minimum 92% ingrediente de origine naturală. Formulele sunt preponderent vegane, fără ingrediente controversate. Calitatea produselor este garantață chiar de natură!


On Line, invitație către lumea simțurilor!