Omnia Botanica

Accesorii baie & Relax

Omnia Botanica oferă produse 100% naturale. Această gamă își propune să reducă impactul rutinei noastre de frumusețe asupra mediului și să propună o nouă modalitate de consum sustenabilă. 

Gama de produse naturale de îngrijire a corpului oferă formule blânde centrate în jurul ingredientelor active ale plantelor. Fabricată în Italia, gama este perfectă pentru a îmbunătăți în mod natural pielea. Formulele sunt certificate vegane și Cosmos Natural. În plus, sunt utilizate ambalaje ecologice realizate din așchii de lemn.

Omnia Botanica oferă produse de îngrijire a corpului concepute folosind ingrediente mediteranene care sunt ideale pentru piele. Aceste produse organice sunt cultivate în Italia în conformitate cu cele mai pure tradiții mediteranene.

Pentru a oferi consumatorilor o rutină de înfrumusețare fără deșeuri, a fost dezvoltată linia de accesorii Omnia Botanica. Fabricate din materiale naturale precum lenjerie, bumbac, lemn, iută sau konjac, accesoriile Omnia Botanica oferă versiuni biodegradabile ale produselor esențiale pentru baie.