Clineo

Produse antibacteriene

Clineo este cel mai nou brand de produse antibacteriene de pe piață. Gamă de servețele umede antibacteriene Clineo este fabricată cu mândrie în România. Gama Clineo conține ingrediente care oferă un important efect antibacterian, dezinfectant, pentru o curățare eficientă și catifelată în egală măsură. Produsele sunt avizate Biocid, testate dermatologic, beneficiază de toate avizările și sunt sigure pentru utilizare. 
Pentru membrii familiei moderne, cu o viață activă și sănătoasă, produsele antibacteriene Clineo oferă siguranța necesară pentru a realiza tot ce își doresc în viața de zi cu zi, în cel mai simplu mod posibil. 

Gama Clineo conține: gel și spray antibacterian, șervețele antibacteriene, săpun lichid și rezervă de săpun lichid, în ambalaje ușor de folosit. 

NOU: acum și varianta Junior pentru gel și șervețele, ușor de purtat în geantă sau în buzunar. Produsele din gama Clineo Junior sunt special dezvoltate pentru cei mici, au un miros plăcut, sunt sigure pentru pielea lor delicată și pot fi folosite uriunde.

Clineo și totul e mai sigur.