Beauty Look

Îngrijire personala

Beauty Look este o gama complet dedicata accesoriilor de frumusete pentru femeile care apreciaza confortul, eficienta si un prêt atractiv. Brandul Beauty Look are o istorie lunga pe piata, furnizand clientiilor sai incredere si loialitate.  Intreaga gama de produse, adaptata nevoilor pietei, se diversifica si se extinde permanent pentru a veni in intampinarea nevoilor clientiilor. 
Brandul Beauty Look strange sub umbrela sa produse dedicate ingrijirii parului, produse pentru manichiura si pedichiura dar si produse de ingrijire generala.
Gama dedicata  ingrijirii parului cuprinde o varietate de perii de par ( ceramice, cu maner de lemn, din material sintetic sau cu peri naturali, in variate  forme si culori), piepteni, bigudiuri ( de diferite forme, texturi si marimi).
Gama pentru manichiura si pedichiura  include o varietate de produse  :  pile de unghii ( de diferite marimi, texturi si forme), cutite de cuticule, unghiere, forfecute si accesorii pentru ingrijirea calcaielor .
Gama de truse cosmetice ofera o varietate de produse pentru depozitarea lucrurilor persoanale pe timpul calatoriilor sau pur si simplu pentru a pastra produsele cosmetice si bijuteriile.