Barbie

Îngrijire personală

O pereche perfectă „7th Heaven” și Barbie!

7th Heaven, ca și Barbie, crede cu adevărat că niciodată nu este suficient roz în viața ta! Acesta este motivul pentru care și-au dedicat timpul creând cea mai fabuloasă colecție roz de măști vegane de față. Vă prezentăm acum noile măști „Be Good to Yourself”, inspirate de Barbie: Pink Chocolate, Pink Neon și Pink Rose pentru un ten radiant și strălucitor!

Distrați-vă puțin în timp ce vă curățați pielea în profunzime cu Pink Rose Clay mask. Acest amestec de unt de Shea, ulei de Marula și argilă roz pentru catifelarea pielii va ajuta la estomparea porilor, pentru un aspect de ten proaspăt și radiant.


Alertă de îngrijire personală! Este timpul să-ți răsfeți pielea cu Pink Chocolate Clay mask. Acest amestec bogat de unt de cacao, ulei de migdale dulci, pudră de cacao și ulei de fructe de ienupăr este masca perfectă pentru o super zi de SPA acasă.


Obțineți un ten perfect cu porii perfecți cu masca Pink Neon Peel-Off! Amestecul său purificator de aloe vera revigorantă, argilă, ulei de coajă de grapefruit, vitamina E și extract de sare de mare te va ajuta să înfrunți lumea cu o piele super proaspătă și curată și să fii tu!