7th Heaven

Îngrijire personală

7th Heaven este marca de măști de față destinate îngrijirii tenului, cu efecte de curățare, hidratare și regenerare. Gama conține măști cu extracte naturale, derivate din plante și surse minerale, pentru o îngrijire completă a tenului. 

Îngrijirea tenului nu mai este o rutină  atunci când poți alege dintr-o gamă atât de variată de ingrediente. De la aromele fructate - la cărbune, măștile de față 7th Heaven sunt create pentru a oferi tenului o senzație delicată, revitalizantă, curată și hidratată.

Kombucha este ceaiul vieții, cunoscut de mii de ani pentru beneficiile sale pentru sănătate. Combinația între acest ceai și alte extracte naturale benefice au dat naștere conceptului măștilor The Earth Kiss Super Naturals. Dedicată celor care își doresc o viață sănătoasă, au un stil de viață activ și cred că frumusețea interioară este frumusețea în forma sa cea mai adevărată.

NOUA gamă include numai produse certificate organic și oferă beneficii reale pielii: hidratează, crește elasticitatea pielii, îmbunătățește textura pielii și combate ridurile și liniile fine ale feței.

Plantele care stau la baza ingredientelor din măștile 7th Heaven sunt crescute prin metode sustenabile. Măștile 7th Heaven sunt monodoze și se folosesc o singură dată.