7th Heaven

Îngrijire personală

7th Heaven este marca de măști de față destinate îngrijirii tenului, cu efecte de curățare, hidratare și regenerare. Gama conține măști cu extracte naturale, derivate din plante și surse minerale, pentru o îngrijire completă a tenului. 

Îngrijirea tenului nu mai este o rutină  atunci când poți alege dintr-o gamă atât de variată de ingrediente. De la aromele fructate - la cărbune, măștile de față 7th Heaven sunt create pentru a oferi tenului o senzație delicată, revitalizantă, curată și hidratată.

Gama NUTRIACTIVE include un trio de măști vegane și biodegradabile care conțin ingrediente active pentru un ten robust și luminos.

Măștile 7th Heaven oferă o putere suplimentară de hidratare în șapte minute prin blocarea umidității și a ingredientelor active pentru a spori beneficiile măștii.

Gama NUTRIACTIVE prezinta masca in folie cu Acid Hialuronic, care hidrateaza pentru o piele mai stralucitoare si este imbogatita cu aminoacizi; masca cu retinol, care netezește suprafața pielii; și masca energizantă de vitamina C, care ajută la reînnoirea celulelor pielii pentru a lăsa pielea să arate mai strălucitoare și mai sănătoasă.

Plantele care stau la baza ingredientelor din măștile 7th Heaven sunt crescute prin metode sustenabile. Măștile 7th Heaven sunt monodoze și se folosesc o singură dată.