The Earth Kiss

Îngrijire personală

Kombucha este ceaiul vieții, cunoscut de mii de ani pentru beneficiile sale pentru sănătate. Combinația între acest ceai și alte extracte naturale benefice au dat naștere conceptului măștilor The Earth Kiss Super Naturals. Dedicată celor care își doresc o viață sănătoasă, au un stil de viață activ și cred că frumusețea interioară este frumusețea în forma sa cea mai adevărată.

Gama include numai produse certificate organic și oferă beneficii reale pielii: hidratează, crește elasticitatea pielii, îmbunătățește textura pielii și combate ridurile și liniile fine ale feței.

Gama Earth Kiss Inspiration este concepută special pentru cei ce cred că, „corpul lor este un templu”, interesați de sănătate și meditație dar și de originea și povestea ingredientelor din produsele folosite.

Această mască a fost energizată cu cei 85 de micro-nutrienți găsiți în Shilajit din Munții de Aur din Altai. Cărbunele și nucul au fost alese ca ingrediente cheie pentru această mască, pentru a lăsa pielea întinerită și exfoliată.

100% vegan. Mască de lut exfoliantă. COSMOS Organic certificat de Ecocert Greenlife conform COSMOS Standard. 100% ingrediente de origine naturală.